-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.sbm
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Ze względu na zawartość specyficznych związków czynnych zioła wykazują działanie lecznicze, kosmetyczne, są też wykorzystywane kulinarnie. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych oraz do rozwoju kulinarnego każdego miłośnika gotowania. Ale trzeba wiedzieć, że nie wszystkie są jadalne, a nawet więcej – niektóre są trujące!W atlasie przedstawiono 180 gatunków ziół, uwzględniając zarówno popularne rośliny zielne, jak i te mniej znane. Dzięki wspaniałym ilustracjom i opisom każdy zainteresowany zdobędzie wiedzę o tym, jak rozpoznać dany gatunek, jakie są jego cechy i co go wyróżnia, a także o możliwościach jego zastosowania w medycynie konwencjonalnej, naturalnej, kosmetyce czy w celach kulinarnych.
Autor: Aleksandra Halarewicz
Data premiery: 2025-04-30
Strony: 192
Rodzaj: Książki
Okładka: Miękka
Format: 170x120x0
Zalecany przedział wiekowy: +