Wczytuję dane...
Model: 30851694
Kod producenta: Jeffrey Hamelman
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788383875347
Wysyłka od: 15.00 PLN
Producent: buchmann

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.

Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.


Autor: Jeffrey Hamelman
Data premiery: 2025-02-26
Strony: 480
Rodzaj: Książki
Okładka: Twarda
Format: 232x170x0
Zalecany przedział wiekowy: +