Wczytuję dane...
Model: 9788382440263
Kod producenta: 9788382440263
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788382440263
Wysyłka od: 15.00 PLN
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi. Opis pozycji: Oprawa miękka, broszurowa Ilość stron: 40 Format: 165 x 240 mm ISBN: 978-83-8244-026-3

KUCHNIA

  • Autor: 

    Kiewnarska Elżbieta

  • Data premiery: 

    2021-04-30

  • Data premiery rynkowej: 

    2021-04-28

  • Ilość stron: 

    40

  • ISBN: 

    9788382440263

  • Rodzaj oprawy: 

    miękka

  • Rok wydania: 

    2021

  • Wydawca: 

    GRAF_IKA

  • Wymiary: 

    240 x 165

Polecamy