Wczytuję dane...
Model: 9788379719495
Kod producenta: 9788379719495
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Sprzedanych produktów: 0
EAN: 9788379719495
Wysyłka od: 15.00 PLN
Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe. Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce. Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie! Odbiorcy - osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze - wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas - przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia - zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków

KUCHNIA

  • Autor: 

    Loiseau Anne

  • Data premiery: 

    2019-01-31

  • Data premiery rynkowej: 

    2019-01-29

  • Ilość stron: 

    164

  • ISBN: 

    9788379719495

  • Rodzaj oprawy: 

    miękka

  • Rok wydania: 

    2019

  • Tłumacz: 

    Pająk Zofia

  • Tytuł oryginalny: 

    La revolution du batch cooking. Preparez le week-end. Assemblez la semaine

  • Wydawca: 

    JEDNOŚĆ

  • Wymiary: 

    245 x 190

Polecamy